Pizza. Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
- Wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
- Łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
- Na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
- I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Pizza, Dan Richer, współpraca Katie Parla (Wydawnictwo Znak Koncept) – już w sprzedaży!