Pizza: co musisz wiedzieć o sztuce jej pieczenia

  • Wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
  • Łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
  • Na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
  • I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

  • Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
  • Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
  • Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Pizza, Dan Richer, współpraca Katie Parla (Wydawnictwo Znak Koncept) – już w sprzedaży!